Tietosuojaseloste

Pihvi Paroni suhtautuu ihmisen yksityisyyden suojan vaalimiseen hyvin vakavasti ja lähtee toiminnassaan siitä, että verkkoviestintä voidaan toteuttaa kansalaisten yksityisyyttä kunnioittaen. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa Pihvi Paronin verkkoviestinnässään noudattamista yksityisyydensuojakäytännöistä. Pyydämme lukemaan selosteen huolellisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Pihvi paroni tmi
Osoite: Liinakonkatu12 A2, 33580 Tampere
Puhelinnumero: 044 4166 579
Sähköposti: info@pihviparoni.fi
Verkkosivustomme osoite on: https://pihviparoni.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jani Hakala, toimitusjohtaja
Osoite: Liinakonkatu12 A2, 33580 Tampere
Puhelinnumero: 044 4166 579
Sähköposti: info@pihviparoni.fi
Verkkosivustomme osoite on: https://pihviparoni.fi

3. Rekisterin nimi

Pihvi Paronin palvelujen käyttäjärekisteri

4. Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

5. Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

6. Kenelle jaamme tietosi

Tietoja ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille ellei se tilauksen tekemisen kannalta ole välttämätöntä.

Jos pyydät salasanan palauttamista, IP-osoitteesi liitetään mukaan palautus sähköpostiisi.

7. Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

8. Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

9. Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta 

 

Shopping Cart